strategie opzioni binarie 5 minuti                       click here Komunikat

site de rencontre gratuite canada      W związku z upływem terminu wyznaczonego na spełnienie żądań płacowych przedstawionych  pismem z dnia 25.05.2016 r. Organizacje Związkowe powołały Wspólną Reprezentację Związkową do prowadzenia Sporu Zbiorowego, powierzając  jej przewodzenie koledze Tadeuszowi Szumlańskiemu.

broker futures

mа“б‘te single menn        Pierwsze spotkanie Wspólnej Reprezentacji Związkowej z Pracodawcą odbędzie się w dniu 10. 06. 2016 r. o godz. 9.00                w siedzibie Spółki.

watch

forex daghandel Za Wspólną Reprezentację Związkową

piattaforme trading demo Tadeusz Szumlański

Załączniki:
Pobierz plik (komunikat 12.07.16.pdf)komunikat 12.07.16.pdf[ ]620 kB
Pobierz plik (skanowanie0002.pdf)skanowanie0002.pdf[ ]683 kB
Pobierz plik (skanowanie0003.pdf)skanowanie0003.pdf[ ]629 kB

• „Solidarność” apeluje do prezydenta w sprawie parobków

NSZZ Solidarność zaapelował o nie podpisywanie ustawy o zmianie ustawy o ubezpieczeniu społecznym rolników oraz niektórych innych ustaw z dnia 13 kwietnia 2018 r., która została skierowana do Prezydenta RP Andrzeja Dudy w ubiegłym tygodniu.

Poniżej treść listu:

Ustawa ta wprowadza nowy rodzaj umowy dotyczącej wykonywania pracy, jaką jest umowa o pomocy przy zbiorach.

• P. Duda: Firma "Centrum Dializa" nie zachowuje żadnych standardów, mówimy - dość

Dzisiaj w Sosnowcu odbyła się konferencja prasowa z udziałem Piotra Dudy, przewodniczącego "Solidarności", która poświęcona była sprawie łamania prawa przez spółkę "Centrum Dializa". Poruszono również problem bezprawnego zwolnienia Sławy Kolano.

- Żyjemy w państwie prawa, ale niektórych te prawo nie obowiązuje. Chcieliśmy wprowadzić

• KNF: W ubiegłym roku Polacy odłożyli najwięcej w historii trzeciego filaru

http://alschu.de/?destomit=bdswiss-einzahlen&d78=0e Najnowsze dane Komisji Nadzoru Finansowego wskazują, że w ubiegłym roku Polacy odłożyli najwięcej w historii trzeciego filaru. Jak oceniają eksperci, jedną z przyczyn wzrostu była poprawa sytuacji finansowej Polaków.

Inna przyczyna to prognozowana wysokość emerytur z ZUS. Dla wielu osób to wystarczający bodziec do tego, aby zacząć dodatkowo oszczędzać. Wśród Polaków