click here W dniach 10-11 czerwca po raz kolejny Krajowy Sekretariat Przemysłu Chemicznego NSZZ Solidarność, pełnił wartę przy grobie Patrona NSZZ Solidarność - KS. Jerzego Popiełuszki.Tym razem za zorganizowanie warty była odpowiedzialna Krajowa Sekcja Przemysłu Chemicznego.Składam bardzo serdeczne podziękowania przede wszystkim Sławkowi Bezara, który po śmierci naszego przyjaciela T. Podlaska podjął się zorganizowania warty i przywiózł do Warszawydrużynę z Zakładów Oponiarskich Dębica, która pełniła wartę w dniu 10 czerwca od godz. 12.00 do godz. 22.00.

Równie wielkie podziękowania dla Tadeusza Szumlańskiego - Przewodniczącego w Azotach Tarnów, który z koleżankami i kolegami z firmy, po raz chyba już trzeci,
pełnił najtrudniejszą zmianę warty tzn. wartę nocną, od godz. 22.00 do godz. 8.00.

Duże podziękowanie również składam koledze Dariuszowi Sobkiewiczowi z Gaz- Systemu, Odział w Rembelszczyźnie, który zgłosił się na ostatnia zmianę w dniu 11 czerwca tj. od godz. 8.00 do godz. 12.00,Sekcja Chemii miała kłopot z obsadzeniem tej zmiany i kolega Darek uratował sprawę, dzięki.

linee mobili per opzioni digitali Mirosław Miara

Załączniki: