http://nottsbushido.co.uk/wp-cron.php?doing_wp_cron=1468967368.9922080039978027343750 bestes demokonto binäre optionen Komisja Przedsiębiorstwa NSZZ "S" zaprasza na noworoczne spotkanie integracyjne. Spotkanie odbędzie się w dniu 03 lutego 2018 roku od godziny 18.00 w restauracji " Modrzewiowy Dwór" w Tarnowie - Mościcach ul. Traugutta 5 . Zgłoszenia wraz z wpisowym  przyjmowane są w sekretariacie Związku osobiście lub telefonicznie pod numerem 24-02. Ze względu na ograniczoną ilość miejsc o udziale w spotkaniu decydować będzie kolejność zgłoszeń..

• „Solidarność” apeluje do prezydenta w sprawie parobków

NSZZ Solidarność zaapelował o nie podpisywanie ustawy o zmianie ustawy o ubezpieczeniu społecznym rolników oraz niektórych innych ustaw z dnia 13 kwietnia 2018 r., która została skierowana do Prezydenta RP Andrzeja Dudy w ubiegłym tygodniu.

Poniżej treść listu:

Ustawa ta wprowadza nowy rodzaj umowy dotyczącej wykonywania pracy, jaką jest umowa o pomocy przy zbiorach.

• P. Duda: Firma "Centrum Dializa" nie zachowuje żadnych standardów, mówimy - dość

Dzisiaj w Sosnowcu odbyła się konferencja prasowa z udziałem Piotra Dudy, przewodniczącego "Solidarności", która poświęcona była sprawie łamania prawa przez spółkę "Centrum Dializa". Poruszono również problem bezprawnego zwolnienia Sławy Kolano.

- Żyjemy w państwie prawa, ale niektórych te prawo nie obowiązuje. Chcieliśmy wprowadzić

• KNF: W ubiegłym roku Polacy odłożyli najwięcej w historii trzeciego filaru

source link Najnowsze dane Komisji Nadzoru Finansowego wskazują, że w ubiegłym roku Polacy odłożyli najwięcej w historii trzeciego filaru. Jak oceniają eksperci, jedną z przyczyn wzrostu była poprawa sytuacji finansowej Polaków.

Inna przyczyna to prognozowana wysokość emerytur z ZUS. Dla wielu osób to wystarczający bodziec do tego, aby zacząć dodatkowo oszczędzać. Wśród Polaków