here W dniach 22.03 do 11.04. 2018r.  w  Grupie Azoty S.A  odbędą się wybory na Członka Zarządu XI kadencji   z wyboru pracowników. Paweł Pasiowiec  kandydatem NSZZ  ,,Solidarność’’ w Grupie Azoty S. A., popierany  również przez  Stowarzyszenie  Inżynierów i Techników Przemysłu Chemicznego    oddział  w Tarnowie.

http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-69521.html binäre optionen markttechnik http://irvat.org/oferta/budynek-b.html Zwracamy się z prośbą o liczny udział w wyborach i oddanie głosu na naszego kandydata.

cosa vuol dire essere trader

go site

come guadagnare con le opziobi binarie

• „Solidarność” apeluje do prezydenta w sprawie parobków

NSZZ Solidarność zaapelował o nie podpisywanie ustawy o zmianie ustawy o ubezpieczeniu społecznym rolników oraz niektórych innych ustaw z dnia 13 kwietnia 2018 r., która została skierowana do Prezydenta RP Andrzeja Dudy w ubiegłym tygodniu.

Poniżej treść listu:

Ustawa ta wprowadza nowy rodzaj umowy dotyczącej wykonywania pracy, jaką jest umowa o pomocy przy zbiorach.

• P. Duda: Firma "Centrum Dializa" nie zachowuje żadnych standardów, mówimy - dość

Dzisiaj w Sosnowcu odbyła się konferencja prasowa z udziałem Piotra Dudy, przewodniczącego "Solidarności", która poświęcona była sprawie łamania prawa przez spółkę "Centrum Dializa". Poruszono również problem bezprawnego zwolnienia Sławy Kolano.

- Żyjemy w państwie prawa, ale niektórych te prawo nie obowiązuje. Chcieliśmy wprowadzić

• KNF: W ubiegłym roku Polacy odłożyli najwięcej w historii trzeciego filaru

http://www.newmen.eu/pigils/niodjr/412 Najnowsze dane Komisji Nadzoru Finansowego wskazują, że w ubiegłym roku Polacy odłożyli najwięcej w historii trzeciego filaru. Jak oceniają eksperci, jedną z przyczyn wzrostu była poprawa sytuacji finansowej Polaków.

Inna przyczyna to prognozowana wysokość emerytur z ZUS. Dla wielu osób to wystarczający bodziec do tego, aby zacząć dodatkowo oszczędzać. Wśród Polaków